MIJN HOBBY

123                                                    45

 Eén van mijn vele hobby's is het maken van beren.

Foto 3, 4 en 5.
 
Ze worden volledig met de hand gemaakt, zonder gebruik te maken van een naaimachine. Zo kunnen de afzonderlijke patroondelen veel sterker aan  elkaar gezet worden, en kunnen ze de druk van de binnenvulling goed weerstaan zonder dat de naden open gaan staan.
Er wordt bijzonder veel aandacht besteedt aan de afwerking van het gezicht en de neus.
 
Ook het aankleden van de afgewerkte beer is handwerk.
 
 
 
 

Een andere hobby die samengaat met de boekhandel is het maken van stoffen boekomslagen. Foto 1 en 2.
Ik heb een methode gevonden om de boekomslagen goed te laten aansluiten aan het boek, zodat de stof met de aangebrachte versieringen niet hangt te wapperen rond het boek.
Meestal gebruik ik blanco schrijf- of tekenboeken met en harde kaft, maar ik kan ook jouw lievelingsboek   (met  harde kaft ) van een originele omslag voorzien. Het thema van de versiering mag je dan zelf kiezen.
 
De boekomslagen kosten 13,95 euro.
Voor omslagen op bestelling wordt dezelfde prijs gevraagd, maar er kan een toeslag bijkomen als er duurdere attributen aan het boek bevestigd moeten worden.
 
 
 
 
 
Nog een andere hobby van mij is het omhaken van prenten of foto's.
Omheen de rand van de prent of foto worden kleine gaatjes gemaakt waar dan haakwerk wordt aan vastgemaakt, en meestal wordt nog een gehaakt bloemetje aan een hoek bevestigd .
Zo een bewerkte foto kan heel goed op een boekomslag bevestigd worden, zo kun je echt een heel persoonlijk geschenkidee laten maken voor uzelf of een goede vriend(in).
 
 
Om de foto's van een gehaakte rand te voorzien vraag ik 5.95 euro.
 
Zo kun je een boek met omslag, met een lievelingsfoto laten maken voor minder dan 20 euro.
ALS DAT GEEN ORIGINEEL GESCHENKIDEE IS?